copyright van Bina Tour - Alle rechten voorbehouden - Wettelijke vermeldingen - fotodocument via FOTOLIA, BY en PIXABAY  

Voorwaarden  

 
ontvangst
Ontstaan ​​van het project
Dagboek
inschrijving ▾
 

 

 


 
Het gezelschap Sunday Dancers nodigt je uit voor de presentatie van zijn danskomedie , "Si Papy Peux Tu Peux" komedie in 5 dansen en + die je op het spoor en zijn duwtjes, de basisstappen en het ritme laat ontdekken, door middel van advies en verhalen van opa, Lucie, Jessy, Samy, Dimitri, Lele, Sergio en de anderen. Voor een interactieve voorstelling voor jongeren van 7 tot 97 jaar.
 


We wachten op je voor de première
Zaterdag 25 maart 2023
 

 

 
 

 

 

 

 
 
©
 
gecommuniceerd
 

 
Ontvangst
Ontstaan
DagBoek
Inschrijvir ▾
  

Ontstaan ​​van het project 

Het concept van Opendance is het logische vervolg op een danservaring op zoom tijdens de lockdown. Maar zodra het insluitingsgordijn wordt opgeheven. We begonnen op de baan , omdat we het virus hadden opgelopen . Liefhebbers verzamelden zich op zondagmiddag  tot het einde van de zomer in 2022 op de Esplanade du Cinquantenaire voor meer dan 100 evenementen met Singa en Allée du Kaai . Het was in september dat Yves, onder impuls van Lucie en de nieuwe zondagse dansers die we presenteerdenons multi-channel project en concept * bij Namosa de Prométhéa, en voor Avignon de show " Si Papy Peux tu Peux " evenals andere projecten waar we nog steeds onze vingers bij kruisen. Met reeds de bevestiging van het E-Dance Tournament op 29 april voor Werelddansdag in de BeSF in Gare Maritime en de lancering van de Bina Tour voor het Fête de la Musique in het weekend van 23, 24 en 25 juni in Halle Gate Parkeer.

 

Eindelijk, deze laatste 3 jaar dans hebben ons in staat gesteld om de wereld en haar culturen rond te reizen , en dit terwijl we in het groen (park) in het hart van Brussel verblijven . 

  

Bedankt aan de dansers van verleden, heden en morgen.  

  

Yves, Lucie, Modeste en de anderen.  

 

* multi-channel met multizintuiglijk leren dansen en bewegen via hinkelen en zijn duwtjes naar wereldmuziek.  


 

 

 


 
 

 

 
 

 

 

 

 
 
©